Archive for juli, 2010

Thijs is zindelijk

donderdag, juli 1st, 2010

Ik heb vandaag besloten dat ik vind dat Thijs zindelijk is.
Hij is al bijna een week luiervrij en hij ging vandaag uit zichzelf naar de wc zonder het eerst te melden. Dus geheel zelfstandig.

En toch is het inderdaad nog snel gegaan in die paar dagen. 3 weken geleden dacht ik nog dat hij na de vakantie niet naar school zou kunnen omdat hij dan nog niet zuiver zou zijn, maar ik denk dat hij het op een of andere manier misschien heeft begrepen wat Theo (directeur van de school) zei over dat ze het aanraden om hem nog niet naar school doen als ze nog niet zuiver zijn. Daarna ging het ineens heel snel eigenlijk. Ik sprong hier nog eens op in om de magneetjes op het whiteboard er weer bij te pakken. Bij 6 magneetjes zou hij dan een cadeautje krijgen.
Er stonden er nog steeds 3 op van een paar maanden geleden (verder kwam hij daarna niet meer) maar nu was de rest in 2 dagen gepiept en kreeg hij dus diezelfde middag nog een cadeautje. (klei met een aparaatje waar hij figuurtjes mee kon maken)
Op zich een leuk en motiverend idee hoor, maar meneer kreeg de smaak te pakken en aan het eind van de week konden we weer voor een cadeautje omdat hij de volgende 6 magneetjes ook heel snel bij elkaar had geplast en gepoept…. hahaha. Dus daar gaan we nu maar mee ophouden nu hij zindelijk is.

Ben er erg blij mee. Geeft een stukje rust (vooral bij mij) en het scheelt in de luierbroekjes.
Ik had eerlijk gezegd niet gedacht dat hij voor zijn 4e verjaardag droog zou zijn, maar het is dan toch gelukt.

Dus dat is toch wel leuk nieuws vind ik.
Dit hoofdstuk kunnen we afsluiten en op naar het volgende hoofdstuk in zijn leven….. de schooltijd !

liefs
Cisca